laupäev, 14. veebruar 2009

vildist pallikesed


Pool aastat tagasi trehvasin tuttava kunstnikuproua juures n2gema v2ikesi n6elvilditud pihuloomi. Palusin ka instrumenti n2ha - tundus, noh, mittemidagiytlev orgike.


Paar n2dalat tagasi trehvasin aga Lianni l6ngapoodi Tartu Kaupsis. Uurisin l6ngu, vaatasin vardaid. Siis tuli 2kiline otsus ka viltimisn6elad osta - lambavilla kotit2ied p88ningul meisterdamist ootamas...


Tytar oli esimene tubli mummuviltija. Tegi mitu pallikest, murdis ka mitu n6ela... mingil vaixemal hetkel sain ka ometi asjale pihta. Rohelised mummud k2ev6rus ongi minu tehtud, musta-valgekirjud tytre t88, tema tegi mummudest kaelakeed.


Ausalt 8elda on pisikeste ilusate asjade meisterdamisex aega sigav2he. Kui mul veel raha oli, ostsin mitu autot2it ehitusmaterjale, praegu pyyan maja elamisk6lblikumax teha, j2rjekorras on esik, ning magamistuba. Teen seda k6ike ise, abikaasa lahkete n6uannete saatel... kui aega saan, v6tan meeleparandusex hea meelega k2sit88 ette. Texasein on juba peaaegu valmis, toaseina endagi valmis saan, panen ka pildi yles!

1 kommentaar:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

oo, super! jääme ootama teksaseina pilti!
päris toredad vildist kaelakee. Väga mõistlik end talviti siuksega ehtida