kolmapäev, 28. jaanuar 2009

Aeg on raha... v6i

Mix me oleme n6us maxma m6nele 6humyyjale 200-500 kr/h, (nt erinevad tasulised -loogid & -aatrid, kelle ravitoime avaldub neile maxtud summat tunnetades:D) samas q me ei taha maxta k2sit88eseme hinna sees sellele qlutatud aja eest mitte yldse? Aga sellep2rast, et veel paar p6lvkonda tagasi tegid k2sit88d naised, kelle aeg justq ei maxnudki midagi. Praegu teevad k2sit88sarnaseid tooteid arengumaade naised & lapsed, tegu on orjat88ga igas m6istes. Meie vanainimesedki annavad oma k2sit88d suht kopikate eest 2ra, et mingitki rahakest saada - sest kallimat asja keegi ei osta, & millex maxta paari kirikinnaste eest mitusada krooni, q saastamarketis maxab t88stuslik kinnas 25 eeku?!
............................................................................
V2ga hea, et on olemas Isetegija foorum. Selles kribavad sageli isegi muidu kylluses elavad noored naised, kes v2ikeste lastega kodus olles ei oska oma loovust qhugi panna... ning 6nnex on k2sit88vahendite maailm muutunud v6rreldes kymmekonna aasta taguse ajaga rahvale rahaliselt k2ttesaadavamax ning tublisti kenamax. Asjad on ilusad, vastupidavad, on tekkinud valik. Beibenduse juurest on n6nda p22stetud m6nigi kena inimene...
Ex minagi soovisin oma vanu kalduvusi elus hoida. Nii et oma raha j2rele kisendava majapidamise juures sain veel t88l k2imise ajal osta hea kimbu erinevaid vardaid-n6elu (olgugi suurema osa neist kalcukast, 10 kr/paar:D)
Ahjaa, r22gime nyyd asjast kah. Sygisel hankisin lauakangasteljed, mis pole t2iesti komplexed. Ehk on keegi hyvadest lugejatest nii tark, et saadab mulle m6ne lingi lauatelgede tootjate v6i nendega qdujate kohta... minu t2nutunne olex m66tmatu. Senix heegeldame!

Kommentaare ei ole: