kolmapäev, 7. jaanuar 2009

villaheie

Ma pole juba aastaid leidnud aega kylastada k2sit88poode, vist nii maale kolimise ajast saadik, see teeb u 5 aastat. Nyyd oli meeldiv n2ha, et Abakhani kangapood, milles on nii tavalised & tavaliselt kallid kangad, paqb viimasel ajal ka Evilla villatooteid - korrutamata 1kordset heiet ning villaloori, millest m6lemast saab vilditavaid esemeid teha. Rahapuuduses t88tu pereemana piirdusin yhe villaheide-vihiga, mis nyyd l2heb koos halli l6ngaga myci sisse. Myci panen hiljem pesumasinasse, sellest peax tulema siis halli-mustakirju vilditaolise pinnaga ludu, millele v2rvilised tepingud peale teha.
Ajad on muutunud. 5 aastat tagasi oli 35 krooni selline raha, mille eest vardaid osta tundus kahjurlik. Praegu aga on ylimalt m6istlik suuremat sorti myci qduda just niipalju maxnud ringvarrastega, selle asemel et pusida lyhikesex j22vate tavaliste varrastega pidevalt yle 22re jooxvate silmade kallal:)
Pooleli on lapit88. Et pole ajapuudusel kaua aega 6mblusmasinat puudutanudki, siis ei suuda qidagi j2tkata. Pole enam seda hasarti & uudishimu, mis aastate eest isegi m6nd p88rast aplikacioonpilti tegema innustas. Qs on mu hea tahe & pealehakkamine?! Oeh...

1 kommentaar:

isehakanud lillekasvataja ütles ...

Sul on rasked ajad olnud, võib-olla peaksidki paariks päevaks aja maha võtma ja ei tee üldse mitte midagi. Magad ainult ja vahid telekat. Ei muretse kellegi pärast, lapsed sul suht suured juba, saavad ise hakkama ja võõrad pole sinu rida. Sellise sassis peaga ei saagi mingit "tegemise" vaimu peale tulema ja sa pole kellelegi kasulik kah. PUHKA!!!