kolmapäev, 21. jaanuar 2009

Projekt "Sinine sein"

Aastate jooxul tekkinud texariidest asjadehunniqst on nyyd olude sunnil saamas suuremat sorti seinatextiil - nimelt magamistoas on seinad viimistlemata ning v2rvi &m prahti pudiseb aeg-ajalt vooditesse. Mul oli kyll siiditrykis seinakangas, aga 1,6X2 m osutus ikka liiga v2ikesex. Seega asusin eile, p2rast pikki m6lgutlusi isukalt vanu pyxe peenex l6ikama - nii 16 cm kyljepikqsega lapid, 200-245 tk, hakkavad peagi moodustama yle 4 ruutmeetrist seinakatet.
T2na pole veel muud ette n2idata q osakest pyxivirnast ning paar vihjet - grungestiilis:) asi omab 6mbluseid t88 paremal poolel ning osad ruudud on tasqte & tikanditega. Mulle tundub, et texakanga juures peax just nimelt selle kanga tugevust & heas m6ttes robuscust esile tooma, millex sobibki kasutada nn pahupidi 6mblemist & kergelt narmendavate detailidega kangast. Meie punk-majapidamisse sobib selline asjandus igati.

Veel taaskasutusest - yx ettev6tmine on ka ylikondade jaox. Ehk pole see just suurem66duline seinatextiil, qid kaalumisel on muuhulgas autoistmekatete valmistamine just nimelt pincakite:) heast & ilusast kangast. P88ningul k2ies j2i silma ette prygikott heledaruudulise suveylikonnaga, mis juba aastaid nukralt uut elu ootab koos sadade saatusekaaslastest jakkide, pyxte, s2rkide & millega veel minu p88ningul. Qlla r6ivarahvas! Teil pole enam kaua oodata j22nud! Texad juba said uue ameti!

Kommentaare ei ole: